Tryckning/spolning

Finns det en befintlig brunn som inte ger önskad vattenmängd eller sinat så kan vi hjälpa till med tryckning och spoling.

 

Borrhålstryckning

I en djupborrad brunn kommer vatten i vattenförande sprickor i berget.

Skulle en borrad brunn inte ge önskad vattenmängd kan en borrhålstryckning öppna upp igensatta sprickor. Beräkningar som Borrföretagarna har gjort visar att ca 90% av alla tryckta brunnar ökar sin kapacitet.

 

Spolning

Vattnet i en brunn kan vara förorenat av olika skäl. En vanlig åtgärd är att spola brunnen.

Efter spolning bör analys av vattenkvaliteten göras för att försäkra sig om kvalitén på vattnet.

Nästa steg

Välj ett erfaret bolag för att spola eller borrhålstrycka er brunn. Första steget är att kontakta oss, berätta mer om ert projekt och få en offert.

Kontakta oss

Privatkund

Vi hjälper både företag och offentliga sektorn men är du privatperson och behöver hjälp med spolning eller borrhålstryckning så ska du i första hand kontakta Ove Karlssons Brunnsborrning.

Privatkund

Visste du att?

Göte Karlssons Brunnsborrning har funnits sedan 50-talet och har lång erfarenhet av att borra brunnar. Hundratals företag, myndigheter och privatpersoner har genom alla dessa år fått hjälp med specialborrning. Vi är vana att arbeta med entreprenad för många olika uppdrag.

Vi är troligen Smålands äldsta brunnsborrare!

Vare sig det gäller tryckning och spolning eller något annat borruppdrag så är det första ni ska göra att kontakta oss och berätta mer om ert projekt