Miljöborrning

Göte Karlssons Brunnsborrning hjälper er med ert nästa specialborrningsuppdrag så som stolpborrning och miljöborrning. Vi har borrat brunnar sedan år 1959 och har lång erfarenhet,  stor kompetens och certifierad verksamhet som kan leverera!

 

Det vanligaste man vill undersöka vid geotekniska undersökningar är märkens hållfastighet inför byggnationer eller förorenad mark.

Vi utföra en hydrogeolgisk undersökning för att få information om djup till berggrunden, lagerföljder och grundvattennivå.

Med tekniken skruvborrning så borrat vi ner i jorden med hjälp av en skruv samtidigt som jordprover tas, till exempel varje meter.

Nästa steg

Välj ett erfaret bolag för geotekniska undersökningar. Första steget är att kontakta oss, berätta mer om ert projekt och få en offert.

Kontakta oss

Visste du att?

Göte Karlssons Brunnsborrning har funnits sedan 50-talet och har lång erfarenhet av stolpborrning. Hundratals företag, myndigheter och privatpersoner har genom alla dessa år fått hjälp med specialborrning. Vi är vana att arbeta med entreprenad för många olika uppdrag.

Vi är troligen Smålands äldsta brunnsborrare!

Vare sig det gäller stolborrning eller andra borruppdrag så är det första ni ska göra att kontakta oss och berätta mer om ert projekt